top of page

Elektrotechniek

Elke organisatie heeft behoefte aan een betrouwbare sterkstroominstallatie, de bron van energie binnen uw bedrijf. Maar welke installaties zijn precies nodig binnen uw bedrijf? 123Storing & Beveiliging helpt u graag op het gebied van sterkstroominstallaties, van advies tot de montage en installatie. Uiteraard doen wij dit met precisie én op maat.

Installaties die wij verzorgen

Elke (groeiend) bedrijf krijgt behoefte aan krachtinstallaties. Zonder krachtinstallatie heeft het bedrijf geen bron van energie. De installatie voorziet alle elektrotechnische apparatuur van energie, of dit nou de deurbel, computer of het beveiligingssysteem is. Een krachtinstallatie is dus essentieel voor de bedrijfsvoering!

 

Bij calamiteiten in de stroomvoorziening is het van belang dat elk bedrijf kan overschakelen naar een noodvoorziening, zodat de gevolgen van een storing te overzien blijven. Zo is noodstroom in besturingskasten, computersystemen en operatie- en regelkamers essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Ook voor de installatie van noodvoorzieningen bieden wij u graag onze expertise.

 

Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies en maatwerk op het gebied van (sterkstroom)installaties.

TORREN_141106_2_056-bw-1024x684.jpg
bottom of page