top of page

Inbraakbeveiliging

Alarminstallaties

123Storing & Beveiliging Installaties staat garant voor gecertificeerde alarminstallaties die geschikt zijn voor woningen, winkels, bedrijven en scholen. Of u nu kiest voor bekabeling tussen de centrale en componenten of een draadloos systeem, wij bieden diverse mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging is een op maat gemaakt proces met diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u en uw eigendommen veilig zijn. De verschillende facetten van inbraakbeveiliging omvatten:

  1. Buitendetectie: Terreindetectie met behulp van radar of gronddetectie.

  2. Rondom het gebouw: Detectie van trillingen, glasbreuk en openen van ramen en deuren.

  3. Binnendetectie: Bewegingssensoren voor beveiliging binnenin.

123Storing & Beveiliging Installaties is een gecertificeerd VEB beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het adviseren, leveren, monteren en onderhouden van effectieve inbraakbeveiligingssystemen. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Onze aanpak

Voordat we aan de installatie beginnen, brengen we een bezoek aan uw locatie. Tijdens dit bezoek bespreken we uw wensen en nemen deze mee in de op te stellen offerte. Bij het opstellen van de offerte baseren we ons op de eisen voor alarminstallaties zoals vastgelegd in de BRL BORG 2005-regeling van Kiwa NCP. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een hoogwaardig systeem, maar voldoet het ook aan de eisen van verzekeraars.

Na de installatie wordt het systeem conform de norm opgeleverd. Indien gewenst ontvangt u een VEB Opleverbewijs Alarminstallatie. Wij bieden tevens onderhoudscontracten aan, waardoor de installatie jaarlijks wordt onderhouden. Voor onze contractklanten zijn we bovendien 24 uur per dag bereikbaar en regelen we de aansluiting en het contract bij de meldkamer.

IP Doormelding

In Nederland groeit de vraag om vaste telefoonlijnen op te zeggen. Bellen via IP is gemakkelijker, flexibeler en voordeliger. Maar hoe zit het dan met uw alarmsysteem?

Vaak is direct aansluiten op het modem of de router van internet- en bellenpakketten niet mogelijk, ongeacht of het glasvezel, kabel of xDSL betreft.

In het geval van een aparte telefoonlijn schakelt het alarmsysteem bij stroomuitval over op de noodstroomvoorziening. De doormelding via een reguliere telefoonlijn blijft werken omdat deze van stroom wordt voorzien vanuit de wijkcentrale. Maar bij bellen via VoIP, glasvezel en/of kabel valt uw modem of router uit.

Een effectieve oplossing is overstappen naar IP-doormelding met een back-upverbinding via GPRS. Hierbij worden geen gesprekskosten meer berekend bij elke melding. Wij bieden de oplossing: een nieuwe IP-kiezer en GPRS.

bottom of page