top of page

Veelgestelde vragen / Verzenden & Retourneren

Verzending

Bestelling vanaf €150,- ontvangen gratis verzending anders kost de verzending €6,75. Wij verzenden al onze producten met PostNL. Omdat wij weten dat u de producten het liefst zo snel mogelijk in huis heeft, hebben wij gekozen voor een bezorgdienst die deze snelheid vrijwel altijd kan garanderen.

Wanneer er een product voor 17:00 wordt besteld in onze webshop en dit product is op voorraad wordt het binnen 48 uur verzonden. Mocht u de keuze hebben gemaakt voor voorprogrammering, dan kan de verzending tot een werkdag langer duren. Hiervoor nemen wij altijd contact met u op. 

Heeft u de keuze gemaakt voor montage op locatie, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij heeft u ook de keuze om de bestelling alvast te laten verzenden of dat wij deze voor u meenemen.

Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij PostNL voor verzending krijgen wij een track&trace code waarmee uw pakket kan worden gevolgd. 
Op het moment van aanleveren krijg u een email met daarin een track&trace link waarmee u de bestelling kan volgen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@123sbi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer u wenst een product retour te sturen, meldt deze retour dan aan via info@123sbi.nl zodat u een retourformulier ontvangt.

Kan een systeem ook door jullie worden geïnstalleerd?

Ja, wij installeren systemen ook op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page