top of page

Verlichting

Het lichtplan is de blauwdruk van goed licht en sfeer binnen uw bedrijf en op de werkplek. Helder licht is essentieel voor de verlichting van uw bedrijf en de veiligheid van uw werknemers. Het gebruik van licht bepaalt daarbij ook onbewust, maar in belangrijke mate, de werksfeer en de arbeidsvreugde.

Zo is het gebruik van LED-verlichting een interessante optie voor uw bedrijf. LED heeft een laag energieverbruik, een lange levensduur, brede toepasbaarheid en een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met de traditionele lichtbronnen. Het gebruik van LED-verlichting levert dan ook op de langere termijn een aanzienlijke besparing op ten opzichte van de traditionele verlichting.

Licht is ook belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Bedrijven en overheidsgebouwen moeten aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, waaronder goede noodverlichting. Denk hierbij aan verlichtte vluchtroutes waardoor uw werknemers het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Noodverlichting wordt voorzien van een accu, zodat deze ook in geval van complete stroomuitval zal blijven branden.

Ontwerp en aanleg van een lichtplan is al lang geen huis-, tuin- en keukenklus meer, maar werk voor breed georiënteerde specialisten. Wij bieden u graag onze expertise om het juiste lichtplan voor uw organisatie te realiseren.

123SBI - Verlichting
bottom of page