top of page

Brandmeldinstallatie

Met een brandmeldinstallatie wordt er snel duidelijk waar er zich een brand bevindt in het gebouw. Het stuurt andere brandbeveiligingsinstallaties aan, zoals ontruimingsalarmsystemen, liften of blusinstallaties. Hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken.

Jijzelf, de brandweer, je verzekeraar en zelfs de wetgever vinden het belangrijk dat het brandmeldinstallatie op cruciale momenten werken. Hoe kan je daar zeker van zijn? Laat levering, installatie en onderhoud plegen door ervaren specialisten met een goede werkprocedures. Kies daarom voor 123SBI, gecertificeerd in brandmeldinstallatie en onderhoud.

123SBI kent de wet- en regelgeving. Je krijgt maatwerkadvies op zodat de brandmeldinstallatie precies past bij jouw situatie. Bij oplevering of na onderhoud van de brandmeldinstallatie wordt er een certificaat afgegeven. Dit certificaat kun je overleggen aan je verzekeraar, je gemeente of brandweer wanneer zij hierom vragen. 

bottom of page